Door mijn studies als hovenier, straatmaker en grondwerker kan ik u van alle diensten voorzien en kan ik dus zowel particulieren als de annemers-tak op een breed terrein van dienst zijn.

Tijdens mijn studie als straatmaker ben ik tweemaal (in 2003 en 2005) Nederlands kampioen straatmaken geworden tijdens de Nederlandse kampioenschappen straatmaken voor leerlingen. Deze kampioenschappen werden in Rotterdam gehouden tijdens de Infratech in Ahoy. Ik wil bij deze mijn werkgever (SGP Noord Holland-Noord) en mijn school (ROC Zaanstreek Waterland) hartelijk bedanken dat zij dit mogelijk hebben gemaakt.

Verder heb ik in oktober 2005 in Emmen tijdens de Dag van de Straatmaker meegedaan aan een recordpoging voor het Guiness Book of Records, waarbij zo snel mogelijk 1000 vierkante meter opnieuw bestraat moest worden. Hierbij hebben we het logo van Dierenpark Emmen gerealiseerd.

Op 1 september 2006 ben ik samen met 48 andere studenten uitgeroepen tot MBO uitblinker. Dit was in Amersfoort tijdens de opening van het schooljaar.

Door ondermeer deze ervaringen heb ik geleerd om mooie producten te realiseren en producten bij de klant achter te laten, waar deze nog jarenlang plezier van heeft!